Schoonmaakactie

2020 Proper Jetje schoonmaak actie 19 September

Tenminste twee keer per jaar is onze wijk weer toe aan een letterlijk grondige schoonmaak. De Buurtvereniging De Buitenpepers organiseert dan een schoonmaakactie om uit de plantsoenen en struiken weer al het zwerfafval te verwijderen. Overal liggen wel blikjes, plastic of ander zwerfafval. Onze schoonmaakactie is zo langzamerhand een traditie. Doe daarom mee; jong en oud! In september komt Proper Jetje met ondersteuning van de Afvalstoffendienst ’s-Hertogenbosch naar de kuil tussen de Vijfde en de Zesde Buitenpepers.

Wat gaan we doen?

10.00 uur – Verzamelen in de ‘Kuil’: uitreiken plattegrond, prikkers, hesjes en afvalzakken. En natuurlijk eerst een bak koffie!

10.10 uur – Je gaat in kleine groepen de wijk in.

11.30 uur – Terugkeer bij de ‘Kuil’ voor het inleveren van het afval, de prikkers en de hesjes.

11.45 uur – Napraten met koffie en iets lekkers, ook voor de kinderen!

Oproep! Maak jouw stoep en groenstrook schoon!

Je kunt niet aan de schoonmaak actie meedoen, maar je wilt tóch een bijdrage leveren? Maak dan in de dagen vlak voor de datum van de schoonmaakactie jouw eigen stoep en groenstrook schoon. En deponeer het afval in een vuilniszak langs de straat. De afvalstoffendienst zorgt er voor dat jouw vuilniszak aan het eind van de zaterdagochtend opgehaald wordt. Alvast bedankt!