Sinterklaas komt toch niet langs op 29 november

Kaart niet beschikbaar

Datum en tijd
29/11/2020
Hele dag

Categorieën


De via ons buurtblad de Peperpraat voor zondag de 29e aangekondigde Sinterklaastoer door De Buitenpepers gaat helaas niet door! De huidige coronamaatregelen laten ook een klein evenement niet toe. De bestuursleden van de Contactgroep Vereniging De Buitenpepers, die jaarlijks de Sinterklaasactiviteit, organiseren spijt dit echt. Maar de gezondheid van de kinderen en de ouders staat nu voorop. Daarom dit jaar géén Sinterklaasroute.
Onze Buurt-hulp-Sinterklaas werkt dit jaar echter wel dóór. Kinderen uit De Buitenpepers mogen daarom hun Sinterklaas-tekening (zie de Peperpraat-novembernummer-2020-versie-30.10.20)  of een eigen tekening én een verlanglijstje sturen naar de Sint en Piet: stuur jouw tekening en verlanglijstje naar info@buitenpepers.nl.
Zet er jouw naam, adres en telefoonnummer bij, alsjeblieft. Je krijgt via de mail antwoord van de Sint. En eventueel ook een telefoontje van de Sint op zondagmorgen 29 november, tussen 10.00 en 13.00 uur. Dan reageert de Sint zelf op jouw verlanglijstje en jouw tekening. Hij is nu al heel benieuwd naar jouw reacties! Tot volgende week zondag 29 november.