Koningsdag, uitdelen van tomatenplantjes vanaf picknicktafel Derde Buitenpepers

Dit jaar vieren we in De Buitenpepers op een aangepaste wijze de Koningsdag. Om onze buurt nog groener te maken organiseren enkele buurtbewoners een tomatenactie. Tien bewoners hebben in de afgelopen weken tomatenplantjes gekweekt tot kleine plantjes. Wie dat wil kan op Koningsdag 27 april enkele plantjes komen ophalen tussen 12.00 en 14.00 uur aan de picknicktafel in de Derde Buitenpepers. De tomatenplantjes kun je thuis zelf in een pot zetten of in de tuin. De plantjes zijn gratis!

Kom dus langs op Koningsdag of stuur een mail naar peperplatform@gmail.com We hopen op een mooie tomatenoogst deze zomer! We verzoeken iedereen om onderling de gepaste afstand van anderhalve meter te bewaren bij onze uitdeeltafel. En we wensen iedereen natuurlijk een prachtige Koningsdag volgende week dinsdag!

Een hartelijke groet van Ken Yau, Elise Quant en Siegfried Willems