Opschoondag in de Buitenpepers: geannuleerd

Vanwege de toenemende coronabesmettingen willen de organisatoren van de halfjaarlijkse schoonmaakactie in De Buitenpepers ieder risico op besmetting voorkomen. Daarom organiseert de Contactgroep Vereniging De Buitenpepers komende zaterdag 20 maart géén schoonmaak in onze buurt. De schoonmaakactie gaat dus niet door. Helaas. In het najaar staat weer een volgende actie gepland. Graag nodigen we je uit om zelf regelmatig jouw plantsoen, brandgang of straat schoon te maken. Misschien iets om samen met de buren te doen in een straataanpak als later in dit voorjaar de coronaregels dit toelaten. Dan kunnen we misschien ook weer op straat samen een bakkie koffie drinken. Zaterdag dus geen gezamenlijke schoonmaakactie. (Gabbie van der Kroef, met dank aan Adriana Hernández van de Contactgroep Vereniging De Buitenpepers)