Doe mee: onderzoek voorzieningen in De Buitenpepers

Deze week bezorgden studenten van de studierichting Bestuurskunde van de Avans Hogeschool huis aan huis een briefje met een oproep om mee te doen aan een onderzoek in opdracht van de gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Doe mee
Je kunt het onderzoek invullen, het kost je een paar minuten, via
> https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfMk…/viewform

De studenten doen onderzoek naar de voorzieningen in en rond onze buurt, denk aan een buurthuis, bibliotheek, apotheek, gezondheidscentrum, enzovoorts.  Zij onderzoeken welke voorzieningen binnen 15 minuten bereikbaar zijn voor bewoners. En welke voorzieningen niét. De studenten nodigen buurtbewoners in onze buurt om mee te doen aan het onderzoek, via een digitale enquête. Alvast bedankt voor jouw antwoorden!