Verslag: gezellige online buurtontmoeting op zaterdag 6 maart

Om niet te wachten met elkaar ontmoeten tot we weer fysiek bij elkaar mogen komen, vond op zaterdagavond 6 maart een online buurtborrel plaats. Een feestelijk pakketje met een hapje en een drankje werd tevoren bij de deelnemers bezorgd. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de SuperCoop, waarvoor dank aan Jacques Paanakker! Al direct na het inloggen werd er gezellig gekletst en al gauw werd de groep in kleinere subgroepjes opgesplitst om (nader) kennis te maken en bij te kletsen.

De gesprekken waren geanimeerd. Na een half uur werd er gewisseld van groepje en gingen de gesprekken verder over thema’s als hoe we de wijk (nog) groener en socialer kunnen maken. Ook daar gespreksstof te over! Al met al was het een geanimeerde avond waar we -ook al was het voor een beeldscherm- samen zijn geweest. En voor herhaling vatbaar als alternatief voor zolang live treffen nog niet kan!

Dus houdt Facebook, deze website, next door en/ of de sociale WhatsApp-groepen in de gaten voor de aankondiging. (Elise Quant) p.s. Dank aan de organisatoren: Elise Quant, Ken Yau en Siegfried Willems!

–Vorig bericht

Beste buurtbewoners,

Missen jullie ook sociale activiteiten? Vinden jullie het ook jammer dat bijvoorbeeld het Wine & Dine buurtdiner in november niet door kon gaan? Als alternatief willen we een online-activiteit aanbieden, zodat er toch gelegenheid is om buurtbewoners te ontmoeten! Daarom organiseren we op zaterdagavond 6 maart een online ontmoeting van 20.00 tot 21.30 uur. In twee rondes van een half uur ontmoet je in kleine sessies via een videoconferentie medebewoners, een eerste ronde om kennis te maken, bij te praten in willekeurige samenstelling en een tweede ronde rondom keuze thema’s. En daarna naar keuze.

Wil je meer informatie mail dan naar peperplatform@gmail.com Direct aanmelden kan via ons aanmeldingsformulier.

Voor wie minder ervaren is met videobellen bieden we donderdagavond 4 maart een oefenmogelijkheid.

Je krijgt voorafgaand aan onze ontmoetingsbijeenkomst op 6 maart of de proefsessie op 4 maart een link toegestuurd, waarmee je kunt meedoen!

Ken Yau, Siegfried Willems en Elise Quant