Download het maartnummer van ons buurtblad de Peperpraat

Download de Peperpraat van maart 2021

Door de tweede lockdown ging er een streep door onze traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst. Ook ‘Muziek in De Buitenpepers’ kon niet doorgaan. We zien elkaar nu nog op straat, bij een wandeling door de Heinis, bij de SuperCoop of tijdens een Zoomoverleg. Gelukkig mogen de kinderen weer naar school en gaf Koning Winter ons een prachtige week met sneeuw en ijs. Daarna kwam direct de lente!

Een paar lichtpuntjes in deze voortslepende coronacrisis. Intussen gaan we wel dóór in onze buurt. Deze dikke Peperpraat staat weer vol met artikelen en berichten over veel buurtactiviteiten. Bewoners werken creatief samen, rekening houdend met de coronaregels. Voor de zes nummers van dit blad in 2021 is inmiddels een subsidie via het wijk- en dorpsbudget verzekerd. Ook alle adverteerders doen wederom mee. Dank daarvoor! De redactie heeft er echt zin in: we maken graag deze Peperpraat voor onze actieve buurt! In deze Peperpraat onder meer: bewoners van de Derde Buitenpepers knappen zelf hun groenstroken op, actie verkeersveiligheid voor Noord, de schoonmaakactie op zaterdag 20 maart, nieuwe wijkmanager Ronnie van Gaal, bewonersvereniging Vijfde en Zesde Buitenpepers zoekt een opvolger, Werkgroep Heinistuin, Peperprofessional Jaap van Gemert van Hap en Tap Catering en nog veel meer, waaronder een kinderpagina en een kleurplaat.

In het Pdf-bestand van het maartnummer van de Peperpraat kun je de links en mailadressen aanklikken. Je vindt de achterliggende adressen en achtergrondinformatie.