Gezellige online buurtontmoeting op zaterdag 6 maart

Beste buurtbewoners,

Missen jullie ook sociale activiteiten? Vinden jullie het ook jammer dat bijvoorbeeld het Wine & Dine buurtdiner in november niet door kon gaan? Als alternatief willen we een online-activiteit aanbieden, zodat er toch gelegenheid is om buurtbewoners te ontmoeten! Daarom organiseren we op zaterdagavond 6 maart een online ontmoeting van 20.00 tot 21.30 uur. In twee rondes van een half uur ontmoet je in kleine sessies via een videoconferentie medebewoners, een eerste ronde om kennis te maken, bij te praten in willekeurige samenstelling en een tweede ronde rondom keuze thema’s. En daarna naar keuze.

Wil je meer informatie mail dan naar peperplatform@gmail.com Direct aanmelden kan via ons aanmeldingsformulier.

Voor wie minder ervaren is met videobellen bieden we donderdagavond 4 maart een oefenmogelijkheid.

Je krijgt voorafgaand aan onze ontmoetingsbijeenkomst op 6 maart of de proefsessie op 4 maart een link toegestuurd, waarmee je kunt meedoen!

Ken Yau, Siegfried Willems en Elise Quant