Update 13 februari: Op jacht naar Dr. Oetel – download het formulier

13 februari: Laatste update voor de Oeteljacht!
Alle posters zijn inmiddels bij de mensen thuis, dus vanaf zondag kun je ze zien hangen! Dus download het formulier en dan kunnen jullie op zoek. Verkleed je mooi en zoek de Dr. Oetels door de hele wijk! Willen jullie je wel aan bijgaande coronaregels houden? Alvast bedankt en veel plezier! Ik hoop van velen van jullie een formulier te ontvangen. 🙂

8 februari: Update
Hier is het jachtformulier dat je kunt uitprinten om de letters te verzamelen! (Bij gebrek aan printer mag je het antwoord en je naam ook op een A4tje schrijven hoor. Maar wel graag A4, dan zijn alle inzendingen even groot.) Als je alle letters gevonden hebt en in de volgorde gezet, kun je hem bij mij inleveren. Het adres staat op het formulier. Na 20 februari verloot ik de prijzen onder alle inzendingen.

Heel veel plezier! Groetjes, Willemijn

Download het formulier >

Update
Wat heb ik veel hartverwarmende reacties gekregen van buurtgenoten die wel een poster van Dr. Oetel voor hun raam wilden hangen! Voor de 16 posters hebben zich meer dan 40 mensen aangemeld, dus we zijn helemaal rond. En ik kan ervoor zorgen dat de posters over de hele wijk verspreid komen te hangen. Hopelijk gaan minstens zoveel kinderen tijdens de carnaval op zoek!

Op maandag 8 februari wordt het formulier op de website geplaatst. Iedereen kan het downloaden en meedoen. De eerste prijs is natuurlijk Dr Oetel zelf, aangeboden door www.oetelbeeldjes.nl. Daarnaast heeft ‘t Oetelhuukske de door mij gekochte kleinigheidjes ingepakt tot prachtige cadeautjes. De prijzen worden verloot onder alle inzendingen.

Heb je nog vragen mail dan naar Willemijn: w.bikker7@gmail.com.

Wat is de Oeteljacht?
De Oeteljacht is een nieuwe speurtocht voor de kinderen tijdens de carnavalsdagen. Daarom zijn we op zoek naar adressen waar Dr. Oetel mag verblijven. Wat is de bedoeling? Je krijgt een poster van Dr.Oetel met één letter. De poster hang je vervolgens zichtbaar achter het raam (op de Carnavalsdagen van zondag 14 tot met dinsdag 16 februari) zodat de kinderen letters kunnen gaan verzamelen. Deze letters op de Dr. Oetel-affiches vormen woorden die ze moeten oplossen.

Wil je meedoen? Stuur dan een bericht via w.bikker7@gmail.com

Hartstikke leuk als je reageert! Een hartelijke groet van Willemijn Bikker.