Download het Kerstnummer van ons buurtblad de Peperpraat

> Download de Peperpraat van december (PDF)

Dankzij een subsidie uit het Wijk- en Dorpsbudget van de gemeente ’s-Hertogenbosch verschijnt ons buurtblad voor alle bewoners in De Buitenpepers dit jaar eens per twee maanden.

Het Kerstnummer is nu klaar: zestien pagina’s. De redactie bestaat uit vijf buurtbewoners: samen hebben we weer een prachtig nummer gemaakt met veel interessant berichten, artikelen en nieuwtjes uit onze buurt. In dit nummer staat ook een Kerst-kleurplaat en pagina met reacties van kinderen uit De Buitenpepers. Op de voorpagina staan Elisa (8) en Imme (9), die zin hebben in de Kerst en in 2021.

Wat staat er nog meer in ons buurtblad? Buurtbewoner Brenda Couveld startte dit jaar haar praktijk als De Pedicure. En redactielid Sanne Sanders nam een kijkje in het huis en Kerst-interieur van Kim van Uden en Jip Kuiper aan de Buitenpepersdreef. Monique Jansen, beleidsmedewerker energie van de gemeente, blikt terug op vier jaar ondersteuning van de actieve bewoners in onze buurt, die zich inzetten rond de energietransitie en woningisolatie. Aan het woord komt ook Rens Jeunink, de wijkmanager Noord, die binnenkort met pensioen gaat.

En ook aandacht voor de aanpak van de gemeente ‘s-Hertogenbosch rond de warmtetransitie: in 2021 maakt de gemeente een keuze voor welke buurten in onze stad versneld aardgasvrij worden, mogelijk rond 2030. Dat betekent ook voor onze buurt een keuze of we wel of niet versneld aardgasvrij kunnen worden. En nog veel méér…

> Download de Peperpraat van december (PDF)