Herinnering: lever jouw kleurplaat voor een nieuwe speeltuin op de Vierde Buitenpepers in voor eind december

> Download de kleurplaat (PDF)

Lieve Buitenpepers-kinderen, In het novembernummer van ons buurtblad De Peperpraat stond middenin een mooie kleurplaat. Wij vinden dat de speeltuin op het grasveldje bij de Vierde Buitenpepers wel een opknapbeurt kan krijgen. De gemeente vindt dat ook een goed idee, mits de rest van de buurt daar ook blij van wordt. De bewoners die met de gemeente praten over de speeltuin, horen graag jullie ideeën. Teken, knip, knutsel of plak jouw droomspeeltuin. Je kan daarvoor deze kleurplaat gebruiken door er bijvoorbeeld dingen op te plakken.

Lever jouw idee voor jouw droomspeeltuin in voor 31 december op de Buitenpepersdreef 224. We zullen alle ideeën verzamelen en ons best doen om er een prachtige speeltuin van te maken. Uiteraard is er ook een mooi prijsje voor het mooiste speeltuinontwerp. We zijn heel benieuwd waar jullie mee komen!

Groetjes van Miriam, Renske, Lars, Martijn, Miekske en Kim