Download het extra dikke september nummer van de PEPERPRAAT

Via onderstaande link kun je een digitale versie van de nieuwe editie van ons buurtblad downloaden. Het septembernummer is extra dik en telt 20 pagina’s. In dit blad onder meer een terugblik op de voorstelling ‘Zomaargasten’ van het theaterfestival De Boulevard, eind augustus op het grasveld van de Vierde Buitenpepers. En voorts vier pagina’s met een overzicht van alle actieve bewonersgroepen in onze buurt. Verder in dit nummer artikelen over de Buitenpepershof, buiten kijken in de tuin van Lesley Montroos en een interview met Peperprofessional Denny van der Heijden van Dak en Renovatie.nl Ook in het septembernummer een vooraankondiging van de buurtschoonmaakactie op zaterdag 19 september. Kortom: een nummer vól lezenswaardige artikelen, berichten en nieuwtjes.

Geef een antwoord