DOWNLOAD HET JULI-NUMMER VAN DE PEPERPRAAT: HET ZOMERNUMMER

Het juli-nummer is het zomernummer en staat vol met artikelen, berichten, nieuwtjes en informatie over onze buurt. Kinderen maakten een reis door ons buurt zónder de deur uit te gaan; we kijken terug op een geslaagde fotosafari. Op 11 juni presenteerden zes derdejaars studenten van de Hogeschool Avans de resultaten van hun onderzoek over de aanpak van de energie-transitie, de onveiligheid en leefomgeving binnen De Buitenpepers. In deze Peperpraat een interview met twee van hen én de resultaten van een buurtenquête van de studenten. En ook nog in dit nummer: een nieuwe werkgroep Buurtvisie, Peperprofessional Miriam Alders organiseert activiteiten in de regio en in de buurt, Binnenkijken bij een buurtbewoner, een ‘wegversmalling op de Buitenpepersdreef’ en meedenken over de toekomst van het gebied rond station ‘s-Hertogenbosch-Oost. En voor de kinderen ook nog een kleurplaat.

Geef een antwoord