DOWNLOAD HET MEINUMMER VAN ONS BUURTBLAD DE PEPERPRAAT

‘Binnen blijven op de Buitenpepers – hoe doen we dat?’ Met die kop opent het meinummer van ons buurtblad de ‘Peperpraat’. Binnenin een fors artikel met de ervaringen van enkele markante buurtbewoners: hoe gaat het leven dóór in deze coronacrisis? En wat zijn jouw verwachtingen voor de komende maanden? Voorts ook veel korte berichten en portretten van mensen uit De Buitenpepers. Onder meer: collectieve aanschaf zonnepanelen, straatapp op de Zevende Buitenpepers, Werkgroep Natuur op Noord, Peperprofessional Corine van de Bogaart, onderzoek naar de behoeften rond elektrische deelauto’s, binnenkijken bij een buurtbewoner en voor de jongste lezers een kleurplaat voor Moederdag op zondag 10 mei en twee puzzels. Via de onderstaande link kun je ons buurtblad downloaden en digitaal lezen…

We wensen je veel leesplezier bij het lezen, bekijken en kleuren van dit nummer van de ‘Peperpraat’.

Een groet van de redactie: Bart van Dijck, Caroline Timmermans, Gabbie van der Kroef, Sanne Sanders en Siegfried Willems.

Geef een antwoord