2020 NIEUWJAARSBIJEENKOMST

SAMEN TIMMEREN WE AAN DE BUITENPEPERS! IN D’N BOERDERIJ WAS EEN GEZELLIGE START VAN EEN JAAR VOL ACTIVITEITEN! (Bekijk de video van 30 seconden…)

Het was gezellig druk bij de Nieuwjaarsborrel voor de buurtbewoners van de Buitenpepers, afgelopen zondagmiddag 19 januari in en rond D’n Boerderij. Er is wat afgetimmerd! De kinderen konden knippen en plakken én vogelhuisjes maken. Daarvoor stonden meerdere werkbanken klaar en lagen de materialen al te wachten. Jan van Elshout had wel duizend gaatjes geboord in de onderdelen van de vogelhuisjes, zodat de kinderen hun spijkers makkelijker in het hout konden slaan! Voorbereiding blijkt weer het halve werk… De vogelhuisjes krijgen op zondag 26 januari een plek in de natuurgebied de Heinis; dan kunnen de kinderen die onder begeleiding van IVN-natuurgids de kastjes gaan ophangen.

In de feestzaal van D’n Boerderij was er volop informatie over onze buurtactiviteiten in 2020, Machteld Terlingen verwelkomde iedereen en Gabbie van der Kroef gaf een korte update over de plannen om van de Buitenpepers een aardgasvrije buurt te maken. We vergaderen echter niet alleen in de Buitenpepers; we doen ook echt leuke dingen sámen! Deze Nieuwjaarsbijeenkomst was daar een voorbeeld van. De medewerkers van D’n Boerderij maakte het nóg feestelijker: er was gratis chocolademelk, gluhwein en hete bitterballen!

Dank aan de organisatoren: Ferd, Machteld, Anine, Annie, Ken en Jan… De Nieuwjaarsbijeenkomst was echt een mooie aftrap – voor jong én oud – voor de activiteiten in de Buitenpepers.

Geef een antwoord