Optredende muziek artiesten 8 maart 2020

Je kunt je aanmelden op https://forms.gle/o89Y99eZoZ4Ntkpa7

Trunk Size Music

Trunk Size Music is een semi-akoestisch, muzikaal duo, bestaande uit Albert (gitaar) en Nynke (zang).
Beiden wonen in Den Bosch en Nynke in De Buitenpepers.
Sinds 2015 maken ze samen muziek. Hun repertoire bestaat uit (Nederlandse) liedjes die een verhaal vertellen, afgewisseld met up-tempo pop nummers en swingende jazz muziek. Bij een optreden van Trunk Size Music kunt u een intiem en persoonlijk concert verwachten. Met liedjes die een gevoelige snaar raken of het publiek laten swingen.

Marga Koopman en Jozef Belik

Marga Koopman (piano) en Jozef Belik (viool), een Bossch duo met een verschillende achtergrond. Jozef, oorspronkelijk afkomstig uit Tsjechië en sinds 1969 woonachtig in Den Bosch, speelde sindsdien als eerste violist in het Brabants Orkest. Marga is geboren en getogen in Amsterdam en woont sinds 42 jaar in Den Bosch. Zij heeft op jonge leeftijd piano leren spelen en vormt sinds een viertal jaren een duo met Jozef. Hun repertoire wordt langzaamaan steeds groter en bevat inmiddels meer dan 100 stukken. Zij spelen hoofdzakelijk licht klassieke muziek bestaande uit stukken van o.a. Mozart, Mendelssohn, Dvorak, Smetana, Fibich, Saint Saëns, Haydn, Schumann, Wieniawski, Liszt, Sarasate en Koczwara.

Priscilla and the Daltons

5 stoere mannen zingen close harmony en pop, maar dan a capella. Als je Priscilla and the Daltons hoort, kun je niet meer stil zitten op je stoel. Muziek maken is hun grote passie, danspasjes een stuk minder 

Rob Didden, onze Buitenpepers-genoot, zingt bij Priscilla de bas. Daar kun je niet omheen. Je hoort hem al van verre.

Neem alvast een kijkje op hun facebookpagina: https://www.facebook.com/Priscilla-and-the-Daltons-880743075307812/

Siegfried Willems

Siegfried Willems is een zanger die in De Buitenpepers woont.  Hij speelde de rol van Judas in Jesus Christ Superstar (o.l.v. Dave Hanhart in Empel 2014). Hij heeft meegedaan aan Bui Doi (Miss Saigon in Vught in 1996), Close Harmony groep Toon (o.l.v. Don Henken in ’s-Hertogenbosch 2000-2007), Musical Vogelvrij (in 2009 t.g.v. 65-jarige bevrijding van ’s-Hertogenbosch), Danzing Queen (ABBA meezingconcert o.l.v. Dave Hanhart in Rosmalen 2012), Theaterkoor Tot&Met (in ’s-Hertogenbosch 2007-2014 waaronder Bossch Parade). Bij de Jazzwerkplaats Den Bosch heeft hij masterclasses en workshops gevolgd met optredens op Jazz in Duketown, W2concertzaal vroeger Toonzaal (met diverse workshopleiders. Siegfried heeft sinds 2017 Babz Verhoeven en Tom Wesselink van Vocalized als vocal coach. Eerder heeft hij klassiek zangles gehad van Justine van Zutphen.

Duo YES/NO

NeeMaar      =  blokfluiten, zang en gitaren

YesNo                       =  blokfluiten en zang

Triangolo     =  blokfluiten en gitaren

ofwel: 2+2+3          =  3

Nelly Ehrismann speelde vroeger blokfluit en speelt sinds een paar jaar vooral in ensembleverband. Ook heeft ze sinds enkele jaren zangles.

Marjan de Groot-Reuvekamp speelde vroeger gitaar en is sinds een jaar weer op les waarbij ze ook de gitalele (kleine gitaar) bespeelt.

Jos Aerts is prof op dwarsfluit, blokfluit, panfluit en arrangeert en componeert. Enkele stukken van dit programma zijn dan ook van zijn hand.

We spelen vooral in besloten kring en op huisconcerten. We brengen voor (jo)u een programma met bijzondere ongewone speelse muziek met een pepertje vooral op blokfluiten!

Oude muziek, nieuwe en splinternieuwe muziek. Niet alledaags = Niet gemiddeld. Je/U wordt er vast blij van! En dat door 5 verschillende (= ruim 5 meter) blokfluiten, en door gitaar en gitalele.

Irene Koster, Los del Bosque

Het duo Harry Boekwijt (gitaar) en Irene Koster (zang) werken nu anderhalf jaar samen. Beiden hebben hun wortels elders, maar zijn uiteindelijk na vele omzwervingen voor anker gegaan in Den Bosch.
Ze benadrukken hun verbondenheid met deze stad in de naam ‘Los del Bosque’, wat zoveel als ‘hullie uit Den Bosch’ betekent. De toon van het repertoire van Lorca, Luz Casal, flamenco tot Argentijnse milonga is melancholiek en de taal is Spaans. De stukken krijgen in hun handen een geheel eigen uitvoering.

Scarlet, a capella kwartet

Voorjaar 2018 ontmoetten we elkaar voor het eerst: Marion, Loes, Greet en Marion, vier enthousiaste vrouwen die met veel plezier samen zingen. Zangervaring hebben we opgedaan op velerlei gebied: koor, bandjes, musical, kwartet.

We hebben elkaar gevonden in de passie voor vocale muziek, en zo is kwartet Scarlet geboren. We zingen a capella, dus zonder instrumentale begeleiding. We brengen een breed repertoire bestaand uit zowel Nederlands- als Engelstalige songs; Van vrolijk swingende popsongs tot meeslepende sfeervolle ballads. We vinden het erg leuk om onze songs voor publiek ten gehore te brengen. Behalve fijn om naar te luisteren, zijn we ook zeker de moeite waard om naar te kijken.  😉

Kinder muziek podium

Voor kinderen organiseren we een speciaal kinderpodium. Speel je een instrument of vind je het heerlijk om te zingen of dansen, en wil je 1 of 2 nummers voor publiek spelen, meld je dan aan! Vraag ook even toestemming aan je ouders

2 gedachten over “Optredende muziek artiesten 8 maart 2020”

  1. Beste lezer, ik wil mij graag voor 2 personen aanmelden voor het optreden van Scarlet van 14.00 tot 14.30 uur in de Tweede Buitenpepers 31.

Geef een antwoord