2020 Zomaargasten

DE BOULEVARD KOMT NAAR DE BUITENPEPERS! Gratis voorstelling ‘Zomaargasten’ op zondagmiddag 16 augustus 15.00 uur VOOR MAXIMAAL DERTIG BUURTBEWONERS

Meld je aan via bijgaande link om je te registreren als bezoeker

Onder de noemer Afzender Boulevard programmeert Theaterfestival Boulevard deze maanden op verschillende plekken in de stad. In sommige gevallen besluiten de inwoners van ’s-Hertogenbosch zelf waar een voorstelling komt te staan! Zomaargasten – De 100% BN’er-vrije talkshow – laat zich uitnodigen door de Bosschenaren zelf. Het is ons gelukt om deze voorstelling te realiseren in De Buitenpepers: op zondagmiddag 16 augustus om 15.00 uur, op het grasveld van de Vierde Buitenpepers. De voorstelling duurt één uur, het is gratis, deze activiteit is bedoeld voor buurtbewoners en we vragen je om zelf een stoel mee te nemen.

DE VOORSTELLING

* Deze show was 2015 dé hit van Theaterfestival Boulevard.

* Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken speelden deze voorstelling later zelfs in Zuid-Afrika met dit programma en dat dit dus een unieke kans is om Zomaargasten zo dicht bij huis te zien!

* Het is gratis!

* Je gaat er eindelijk achter gaan komen wie die buurvrouw, collega of clubgenoot is die je zo vaak langs ziet lopen, maar bij wie je nooit durfde te vragen naar haar bijzondere levensverhaal.

* Deze voorstelling is echt iets voor liefhebbers van Hello Goodbye, Man Bijt Hond én Zomergasten.

* En een bonusargument: er zijn gegarandeerd geen BN’ers. Eindelijk een programma met 100% zeker geen Gordon, geen Peter R. de Vries, geen Ab Osterhaus, geen Eus, alleen maar mensen die je nooit eerder op televisie zag.

* Tenslotte is het natuurlijk een ideale gelegenheid om na afloop nog een drankje te blijven drinken, na te praten en elkaar nóg beter te leren kennen.

AANMELDING Wij zorgen nog voor een klein vóór- en naprogramma met drank en een mogelijk een kleine muzikale appetizer. Meld je snel aan via onderstaande link; wanneer er meer dan dertig aanmeldingen zijn plaatsen we jouw naam op een wachtlijst.https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezTlt43gFXUf7-tINhSIBM0UUwjMyos_B2BLdOmwLY7d51RQ/viewform

GOED WEER OF SLECHT WEER?Als het een beetje regent, zijn er regenponcho’s beschikbaar of neem zelf iets mee als er kans is op een buitje.Bij heel slecht weer wordt de voorstelling afgelast.

Tot ziens op zondagmiddag 16 augustus!

Siegfried Willems en Gabbie van der Kroef