2020 Muziekoptredens op 8 maart

De tweede editie van Muziek in de Buitenpepers komt eraan, en wel op zondag 8 maart 2020.

Was je er afgelopen jaar bij? Door vele bewoners werd er genoten van de diverse optredens in verschillende huiskamers in onze wijk. Overal werden we gastvrij ontvangen en klonken vocale of instrumentale klanken. Het was een heerlijke Lazy Sunday afternoon.
Voor 8 maart hebben we al verschillende interessante optredens geregeld, van klassiek instrumentaal tot Barbershop en van Pop tot Spaanse zang.

Je kunt je aanmelden op https://forms.gle/o89Y99eZoZ4Ntkpa7

Kijk voor de optredende muziek artiesten op https://www.buitenpepers.nl/2020/01/12/optredende-muziek-artiesten/

Er is nog plek voor meer muzikanten of muziekgroepen. Lijkt het je leuk om jouw muziek te delen met anderen, meld je dan aan! We verwelkomen amateurs en professionals. Enthousiasme en plezier staat voorop.
Voor kinderen organiseren we een speciaal kinderpodium. Speel je een instrument of vind je het heerlijk om te zingen of dansen, en wil je 1 of 2 nummers voor publiek spelen, meld je dan aan! Vraag ook even toestemming aan je ouders.

Ook zoeken we nog huiskamers. Hoe leuk zou het zijn om in je eigen huiskamer te kunnen genieten van muziekoptredens! Heb je ruimte om zo’n tien tot twintig wijkbewoners bij jouw thuis te ontvangen? Geef je dan op! Ben je enthousiast? Laat het ons weten!

Voor meer info kun je ons ook mailen: muziekindebuitenpepers@gmail.com of bel met Caroline Timmermans: 06-40034686 of Hans van Grieken: 06-24530777.
Een muzikale groet van Siegfried Willems, Mariec Smeeman, Hans van Grieken en Caroline Timmermans

One thought to “2020 Muziekoptredens op 8 maart”

  1. Dit jaar willen wij graag deelnemen aan dit ontzettend leuk evenement.

Geef een antwoord