Het November-nummer van het buurtblad DE PEPERPRAAT is weer uit

Via deze link kun je het november-nummer van ons buurtblad de Peperpraat bekijken en downloaden. Dit winter-nummer staat barstensvol nieuwtjes, interviews, korte en lange berichten. Met onder meer het programma van de Sinterklaas-optocht door onze buurt op zondagmorgen 24 november. En een terugblik op het geslaagde vierde wine-en-dine-buurtdiner op zaterdagavond 7 november.  In dit nummer is er ook aandacht voor de bewonersbijeenkomst ‘Maken we de Buitenpepers samen aardgasvrij?’ op donderdagavond 28 november in restaurant-café D’n Boerderij. Tijdens die bewonersbijeenkomst presenteert het Meedenkteam het Buurtplan 2020, met daarin onder meer de resultaten van een onderzoek naar de scenario’s voor een alternatief voor aardgas voor onze buurt.  Voorts interviews met bestuursleden van de huurdersvereniging van de Vijfde en Zesde Buitenpepers, met een energie-adviseur en een financieel adviseur. En daarnaast nog veel berichten, een Sinterklaas-kleurplaat en een activiteitenkalender.  Veel leesplezier met deze Peperpraat. 

Geef een antwoord