de BUURTPICKNICK en BUITENBIOSCOOP op 7 september gaan door !!!

DE BUURTPICKNICK EN BUITENBIOSCOOP VANAVOND GAAN DOOR!!! WIJ ZORGEN VOOR WARME CHOCOLADEMELK, GLÜHWEIN EN EEN VUURKORF… GRAAG ZIEN WE JULLIE VANAF 19.00 UUR OP DE SPEELWEIDE BIJ DE VIERDE BUITENPEPERS…
Wij hebben vanmorgen vroeg besloten om de buurtpicknick en de buitenbioscoop vanavond te laten dóórgaan. De weerberichten en de buienradar voorspellen voor vanmiddag wat regen, maar vanavond is het droog! TREK EEN DIKKE TRUI AAN EN NEEM EEN DEKENTJE EN NATUURLIJK WAT TE ETEN EN TE DRINKEN MEE! En toch maar een paraplu voor de zekerheid…

Kom gezellig bijkletsen met buurtbewoners na de zomervakantie bij de buurtpicknick en genieten van een goede en Oscar-winnende film! Ken, Ellen, Hanneke en Machteld – vier buurtbewoners – organiseren voor het vierde jaar deze buurtactiviteit en nodigen iedereen van harte uit.
De buurtpicknick start om 19.00 uur. Neem zelf wat lekkers te eten en te drinken mee naar de picknick. Denk ook aan borden en bestek. Beperk liefst bij voorkeur het plastic afval.
Neem zelf ook stoelen en tafeltjes, of een kleedje mee…
De film op een groot doek, aan de laatste woning op de Vierde Buitenpepers, start om 20.30 uur en duurt 120 minuten.

Gezelligheid kent geen tijd; wil je na afloop van deze buurtactiviteit wel jouw eigen spullen meenemen? Dan hoeven de laatste bezoekers dat niet te doen. Bij voorbaat dank! Tot vanavond!
Een hartelijke groet van
Ken en Machteld

Geef een antwoord