Septembernummer de PEPERPRAAT boordevol nieuws over buurtactiviteiten

Het nieuwe nummer van ons buurtblad de Peperpraat staat weer vol met nieuws en berichten over de activiteiten in en rond de Buitenpepers in de komende weken en maanden.
Iedere maandagochtend ben je welkom bij ‘Op de koffie met Annie’, Buitenpepersdreef 240, van 10.00 tot 12.00 uur. Ook aandacht in deze editie voor de buurtpicknick en buitenbioscoop op zaterdagavond 7 september, vanaf 19.00 op de speelweide bij de Vierde Buitenpepersdreef. Voorts een vooraankondiging van de buurtschoonmaak op zaterdag 28 september, vanaf 10.00 uur, vanuit de Kuil tussen de Vijfde en Zesde Buitenpepers, waarvoor dit keer vooraf aanmelden belangrijk is.
Aanmelden voor het wine-and-dine-buurtdiner op zaterdag 9 november is nog mogelijk tot 1 oktober. En natuurlijk ook in dit nummer een kinderkleurplaat ‘We gaan weer naar school’ en een portret van een Peperprofessional, schoorsteenveger Merlot Hoogveld.
In de middenpagina’s van deze Peperpraat nieuws over de tweede bewonersbijeenkomst ‘Maken we de Buitenpepers aardgasvrij?!!?’, op donderdag 5 september in de Bossche Vakschool, Hervensebaan 5, net buiten de buurt. En daarbij ook interviews met drie leden van het meedenkteam, nieuws over WoonConnect, groendaken en de energiecoöperatie Bossche Windmolen West.
En óók nog een activiteitenkalender tot en met november.  Veel korte artikelen, foto’s en illustraties…
Kortom 12 pagina’s leesplezier over onze actieve wijk! De deadline voor bijdragen aan het novembernummer van de Peperpraat is vastgesteld op 1 november. Bijdragen of ideeën zijn welkom! 

Geef een antwoord