2019 Vierde PeperOlympiade

EEN PRACHTIG SPEELFEEST VOOR DE KINDEREN IN ONZE BUURT!

24 Graden onder de boom, 44 kinderen en even zoveel medailles, 7 organisatoren, 8 ondersteunende ouders, tien spelen en veel toeschouwers, die samen smulden van 60 waterijsjes. Een speelfeest kortom: de vierde PeperOlympiade op de speelweide op de Vierde Buitenpepers op zaterdagmiddag 22 juni. Met de vertrouwde Ranjakoe, de opblaasbare stormbaan, de watertrein en natuurlijk touwtrekken, tot je er lekker bij neer valt. En nieuw was het opbouwen van een Jengatoren, net zo lang tot de blokken van het bouwwerk omvielen… ‘Het mooiste hier, na al die maanden voorbereiding, is de glimlach van de kinderen, die gewoon helemaal opgáán in de spellen!, prachtig!’, aldus een van de ouders die de spellenmarathon begeleidden. 
De organisatoren – zeven buurtbewoners – waren tevreden met de opkomst ondanks de concurrentie van de zeskamp in Fort Orthen. Dit keer deden vooral jongeren mee, de kleine atleten tot tien jaar. En die hebben genoten, ook al was er natuurlijk wel eens wat boosheid bij een verloren spel. Kan gebeuren! Voor iedereen was dit weer een prachtige buurtmiddag, ook om elkaar te ontmoeten, bij te praten en te genieten van de kinderen en de zon!
Dank aan Miekske, Arjan, Eveline, Maarten, Marian, Miriam, Renske en Rik voor jullie voorbereiding en al jullie inspanningen tijdens de PeperOlympiade!

Geef een antwoord