2019 Koningsdag Buitenpepers 27 april

Wat was het mooie Koningsochtend in de Kuil tussen de Vijfde en de Zesde Buitenpepers, vanmorgen! De zon brak zelfs door, tégen de weersvoorspelling in die regen had aangekondigd. Maar néé: het weer viel mee en gaandeweg de ochtend meldden zich ook meer en meer kinderen met hun ouders voor het fiets versieren!
Ieder deed zijn best en er waren ook een paar kinderen die op een kleedje in de kuil hun speelgoed verkochten. Ook zij hadden plezier! Uiteindelijk kreeg iedereen een medaille en een ijsje! En er waren ook nog leuke kleine prijsjes voor de mooist versierde fiets en een Willem-Alexander en Maxima look-a-like! Gefeliciteerd allemaal! En natuurlijk dank aan de organisatoren van deze activiteit – Adriana Hernandez en Dick Schouw en nog enkele andere buurtbewoners. Ook dit was weer een leuke en plezierige wijkactiviteit in onze mooie Buitenpepers!

Geef een antwoord