Peperpraat editie van maart.

Het lente nummer van de Peperpraat is weer uit. Het is afgelopen week bezorgd in alle adressen in de Buitenpepers. Mocht U hem nog eens willen lezen, dan staat er een versie van deze editie in het archief.

Dit nummer van onze ‘Peperpraat’ bevat natuurlijk de aankondigingen van komende activiteiten én terugblikken op gebeurtenissen in de wijk in de voorbije maanden.
Ook in deze editie een Peper professional-portret van Erik Visser de piano stemmer. Verder verslagen van de activiteiten zoals de huiskamer concerten en de Nieuwjaarsbijeenkomst. Verder komt ook een idee voor een klein buurthuis weer ter sprake.
We wensen je veel plezier bij het lezen van dit nummer en bij het bezoeken van de komende activiteiten, zoals bv de Koningsdag op 27 April. Tot dan!

Geef een antwoord