Muziekoptredens 10 februari 2019

Terugblik op de Muziekoptredens in De Buitenpepers – zondag 10 februari 2019

Wat een mooie muzikale middag in onze Buitenpepers was dat. Buiten regende het voortdurend en binnen – in vijf huiskamers – hebben zo’n veertig wijkbewoners genoten van prachtige concerten, van a capella tot klassiek, van kleinkunst tot pop! Met optredens van Marga Koopman en Jozef Belik (licht klassiek), Dubbel Zes (vocaal mannen ensemble), Siegfried Willems (zang en pop), Trunk Size Music (zang en gitaar duo) en Priscilla & Daltons (vocal group met a capella pop). Bij sommige concerten waren slechts enkele toehoorders, bij andere optredens was het keivol (met een toepasselijk Skyfall van Adele door Nynke en Albert van Trunk Size Music. Stuk voor stuk waren de mini-concerten cadeautjes voor de bezoekers, de gastvrouwen en -heren én de artiesten zelf. Na vieren verzamelden velen zich nog bij Siegfried voor enkele bijzondere duo-optredens. Daar brandde nog licht in deze buiten duistere middag. ‘Dat er zoveel talent is in onze Buitenpepers!’ Zie https://www.facebook.com/buitenpepers.J

Een 8,5 in de evaluatie!

In de evaluatie van het evenement scoort het een 8,5! Iedereen wil dat het 1 of 2 keer per jaar wordt georganiseerd. Ook wil men daar best een klein bedrag voor betalen. En in steekwoorden de reacties:
Laagdrempelig. Huiselijke, gemoedelijke sfeer. Kleinschaligheid (dus in woonkamers). Zondag is een geschikte dag. Vrijwillige bijdrage is fijn. De algehele opzet en gastvrijheid. De afwisseling. Kwaliteit van de muziek. Eenvoudige opzet. Alles. Keileuk initiatief. Een echt buurtgebeuren

Met dank aan diverse enthousiaste muzikanten uit onze wijk hebben we dit gevarieerd programma kunnen samenstellen. 

Hoe werkt het?

Vooraf
Maak een keuze naar welke optredens je wilt gaan. Meld je (bij voorkeur!) vooraf aan via het aanmeldformulier. Op deze site kun je via het submenu diverse beschrijvingen vinden van de optredende artiesten, wie het zijn en wat voor muziek ze brengen.

Marga Koopman en Jozef Belikwww.hetkontakt.nl/activiteit/item/klassieke-voorstelling-marga-koopman-joz/125125

Dubbel Zeswww.demannenvandubbelzes.nl

Siegfried Willemswww.cultuurbosch.nl/culturisten/159/siegfried-willems/

Trunk Size Musicwww.facebook.com/trunksizemusic/

Priscilla and the Daltonswww.facebook.com/Priscilla-and-the-Daltons-880743075307812/

Op 10 februari
Zorg dat je op tijd op het adres bent waar het optreden plaats vindt. Als het vol is, kun je helaas niet meer naar binnen.
Je kunt dan nog wel naar een ander adres (indien daar nog plek is). 
Je hebt een half uur tussen de optredens om van adres te wisselen als je naar een volgend optreden gaat.
De gastvrouwen/heren mogen een vrijwillige bijdrage vragen voor koffie, thee en dergelijke. Neem wat contant geld mee. 
Na afloop van 3 series huiskamerconcerten is er vanaf 15.45 uur een Afterparty & jamsessie bij Siegfried, 4e BP 36. 
We kunnen daar gezellig napraten over deze muzikale middag en evt. nog wat muziek maken. Neem je eigen drankje mee.

Dank namens het muziek comité: Siegfried, Annet en Caroline
muziekindebuitenpepers@gmail.com

Geef een antwoord