Siegfried Willems treedt op in onze wijk! Dat mag je niet missen!

Save the date! 10 februari – Muziek in de Buitenpepers

Siegfried Willems is een zanger die in De Buitenpepers woont.  Hij speelde de rol van Judas in Jesus Christ Superstar (o.l.v. Dave Hanhart in Empel 2014). Hij heeft meegedaan aan Bui Doi (Miss Saigon in Vught in 1996), Close Harmony groep Toon (o.l.v. Don Henken in ’s-Hertogenbosch 2000-2007), Musical Vogelvrij (in 2009 t.g.v. 65-jarige bevrijding van ’s-Hertogenbosch), Danzing Queen (ABBA meezingconcert o.l.v. Dave Hanhart in Rosmalen 2012), Theaterkoor Tot&Met (in ’s-Hertogenbosch 2007-2014 waaronder Bossch Parade). Bij de Jazzwerkplaats Den Bosch heeft hij masterclasses en workshops gevolgd met optredens op Jazz in Duketown, W2concertzaal vroeger Toonzaal (met diverse workshopleiders zoals Tet Koffemans, Deborah Carter, Babz Verhoeven, Paul van Utrecht, Izaline Callister, Jeroen Manuhutu, Paulien van Schaik). Ook heeft hij in het Zaans Kamerkoor als tenor een aantal jaren klassiek werk gezongen.

Siegfried heeft sinds 2017 Babz Verhoeven en Tom Wesselink van Vocalized als vocal coach. Eerder heeft hij klassiek zangles gehad van Justine van Zutphen.
Tegenwoordig treedt hij op als zanger met en zonder gelegenheidsband. Het podium van het IAG-sportevent  in ’s-Hertogenbosch (2017, 2018 en 1 juni 2019), besloten feesten, Cultuurhuis (in Doorn 2018). Live optreden met een variëteit aan nummers. Hij gaat pop hits van Ed Sheeran, Robbie Williams, John Legend, en anderen zingen maar ook musical nummers en jazz nummers staan op het repertoire! 

Kom op zondag 10 februari genieten van dit bijzonder optreden.
Om 14.00/15.00 uur – 4e Buitenpepers 36.

Maak een keuze naar welke optredens je wilt gaan. Meld je (bij voorkeur!) vooraf aan via het aanmeldformulier. Dat doe je door hier te klikken, zodat we per adres een inschatting kunnen maken hoeveel mensen er komen.

Geef een antwoord