2019 Nieuwjaarsbijeenkomst op 12 januari

Ook dit jaar is er door de Energie groep en anderen weer een Nieuwjaars bijeenkomst georganiseerd om samen met elkaar het nieuwe jaar in te luiden.
Meer info in de flyer

Dank aan de organisatoren van de nieuwjaarsbijeenkomst voor de Buitenpepers op zaterdagmiddag 12 januari in café-restaurant D’n Boederij. De opkomst was dit jaar wat lager dan voorgaande jaren, toen we op een zondag bijeen kwamen. Maar de gezelligheid en de sfeer was er niet minder om! Dank ook aan D’n Boerderij voor hun gastvrijheid, een welkomstdrankje in de vorm van gluhwein of chocomelk met slagroom en de schalen met bitterballen halverwege de bijeenkomst. Het was leuk om elkaar weer te zien en elkaar een gezond 2019 te wensen. Dank voorts aan iedereen die haar of zijn naam heeft genoteerd op een van de moodboards tijdens deze bijeenkomst. Reacties zijn nog welkom!

Geef een antwoord