Muziek optredens, nieuw initiatief!

Muziekoptredens in De Buitenpepers – Wie doet er mee?

Wie heeft er zin om samen met ons dit nieuwe initiatief te helpen organiseren?
Allereerst zoeken we mensen die mee willen helpen met de organisatie.
Daarnaast zijn we op zoek naar mensen die muziek willen maken.

Wie zijn we? Even voorstellen: Caroline Timmermans en Siegfried Willems. Allebei hebben we een muzikale achtergrond in zingen en optreden als gevorderde amateurs.
Onze wens is om een divers programma neer te zetten, van uiteenlopende muziekstijlen en formaties. Denk aan klassiek, jazz, rock, pop, musical. Denk aan een optreden met je eigen koor of band of een gelegenheidsgroepje speciaal samengesteld voor deze dag.
Ook willen we ruimte maken voor kinderen die iets willen zingen of spelen op hun instrument, evt. samen met broertjes, zusjes of ouders.
Het maakt niet uit of het je eerste optreden wordt of dat je een professional music artist bent. Enthousiasme staat voorop. Vind je het leuk om in eigen buurt, misschien wel bij jou thuis, iets te laten horen? Dat zou prachtig zijn!

We staan aan het begin, dus alles ligt nog open. We houden rekening met een aanloopperiode om alles op te zetten en veel hangt af van hoe enthousiast dit idee onthaald wordt.
We hebben wat voorzieningen tot onze beschikking zoals een PA, speakers, microfoons, keyboard, gitaar, djembé en drumstel. En verder moeten we nog van alles uitzoeken zoals hoe vaak, wanneer en waar.  Zo zouden we bijvoorbeeld op een dagdeel een tour kunnen doen langs enkele huizen, waar 3x een optreden van een half uur plaats vindt. Dit kunnen 3 dezelfde, maar ook 3 verschillende optredens zijn. Ook zullen we onderzoeken wie zijn huiskamer beschikbaar wil stellen en hoe we eventuele kosten gaan dekken.

Ben je enthousiast? Laat het ons weten! Klik hier voor het aanmeldformulier! Contact met ons? Caroline: carolinetimmermans@ziggo.nl  en Siegfried: siegfried.willems.nl@gmail.com.

Geef een antwoord