De PeperOlympiade 2018 kan weer op de kalender!

De PeperOlympiade kan weer op de kalender!
Ben jij erbij?
Vorig jaar was het al net zo leuk als het jaar ervoor: lekker met andere kinderen uit de buurt een middag buiten bewegen en spelletjes doen. Daarom organiseren we ook dit jaar weer een PeperOlympiade voor jullie! We hopen natuurlijk op heel veel enthousiaste kinderen en behulpzame volwassenen die er samen met ons weer zo’n gezellige en sportieve dag van willen maken.
Dit jaar vindt de PeperOlympiade plaats op zaterdagmiddag 30 juni 2018. We maken weer groepen van kinderen van 4 t/m 8 jaar en groepen van kinderen van 9 t/m 12 jaar. We vragen je om een bijdrage van €2,-

Je kan je tot 8 juni aanmelden via dit inschrijf formulier. Je kunt daar onder andere aangeven hoe oud je bent en of je je met een vriendje of vriendinnetje samen aan wilt melden. Ook kunnen begeleiders zich daar opgeven (schroom niet: we hebben jullie nodig😉).

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd mailen via peperolympiade@gmail.com.

Groetjes van de PeperOlympiade-commissie
Arjan, Marian, Miekske en Miriam

One thought to “De PeperOlympiade 2018 kan weer op de kalender!”

Geef een antwoord