Sinterklaas in de wijk op 27 November 2016

Zoals al aangekondigd in de Peperpraat komt Sinterklaas op zondag 27 november samen met zijn Zwarte Pieten zijn jaarlijkse ronde maken door onze hele wijk.

Om het gemakkelijk te maken Sint te ontmoeten zullen de Pieten bij zogenaamde ‘Sinthaltes’ in iedere straat stoppen, waar de kinderen de Sint kunnen opwachten. De Sint begint zijn bezoek aan de kinderen vanaf 10.00 uur vanaf de SuperCoop. Van daaruit maakt hij zijn rondgang door de wijk als volgt:

10.00 uur – Stop Vierde Buitenpepers – SuperCoop
10.20 uur – Stop Eerste Buitenpepers – naast huisnummer 1
10.40 uur – Stop Tweede Buitenpepers – speelveld bij huis 29
11.00 uur – Stop Buitenpepersdreef – grasveld bij huis 39
11.20 uur – Stop Derde Buitenpepers – plein tegenover huis 40
11.40 uur – Stop Vijfde en Zesde Buitenpepers – Kuil
12.00 uur – Stop Zevende Buitenpepers – speeltuin Zevende Buitenpepers.

Sinterklaas zal met de kinderen spreken, samen met jullie liedjes zingen en cadeautjes uitdelen.

Ook dit jaar wil Sinterklaas sommige kinderen thuis bezoeken.  Wil je een kans maken op een bezoek van de Sint op 27 november tussen 10.00 uur en 12.30 uur bij jou thuis? Kleur dan deze kleurplaat in die bij de Peperpraat zat.
Vul daarop jouw naam, leeftijd, adres en telefoonnummer in. Je kunt jouw kleurplaat tot uiterlijk woensdag 23 november inleveren bij de Sint-Postbus op de Vijfde Buitenpepers 19. Sinterklaas zal alle winnaars van de kleurwedstrijd thuis bezoeken. De winnaars zullen van tevoren door de Pieten gebeld worden. Alle deelnemers aan de kleurwedstrijd krijgen bovendien een bedankje van de Sint. Dus we verwachten jullie allemaal bij de dichtstbijzijnde Sinthalte in jouw buurt om Sinterklaas en zijn Pieten te begroeten! En natuurlijk mag je meelopen tijdens de optocht.

Wil je dat de Sint op 5 december bij jou thuis op bezoek komt? Schrijf dan een briefje met een verzoek aan de Sint. En lever dat briefje in bij de Postbus hierboven. Op 5 december bezoekt onze Sint meestal drie tot vijf adressen binnen onze wijk.

Sinterklaas kan nog hulp (Zwarte) Pieten gebruiken!

Geef een antwoord