Extra dikke uitgave september 2016 van de Peperpraat vol nieuwtjes uit de wijk

De nieuwe editie van de Peperpraat is uit en wordt rondgebracht.
Een overzicht van de enorme hoeveelheid aan activiteiten staat erin, zoals verslag van de Peper Olympiade voor de jeugd, de buurt bios met picknick avond, de helaas door het weer afgelaste kleedjesmarkt en de voorbereidingen van het wine and dine initiatief. Verder meer bekendheid voor de Straat Bieb en een plek gezocht voor werk aan een fraaie mozaïek bank. Ook alvast een wat vroege aankondiging van onze Sinterklaas activiteit met toegevoegde kleurplaat. Maak kans op bezoek aan huis door Sinterklaas!

Kortom die mag U niet missen!

Mocht U de versie niet hebben ontvangen of toch nog een en anders eens willen nalezen, dan staat er een versie van deze herfst editie in het archief. Tevens zijn daar extra exemplaren van de kleurplaat te downloaden.
Alvast veel leesplezier!

ps Erratum, zoals U begrijpt is de op pp8 vermeld datum 27 September incorrect en moet 27 November zijn.

Geef een antwoord