Nul op de Meter bijeenkomst 2016 van ReiMarkt

Op woensdag 20 april organiseert Reimarkt in samenwerking met de gemeente ‘s Hertogenbosch een bijeenkomst over Nul op de Meter, vol met inspiratie en informatie. Nul op de Meter-woningen wekken net zoveel energie op als nodig is voor het verwarmen en koelen van de woning en warm water. Dankzij goede isolatie, slimme installaties en zonnepanelen bent u van uw energielasten verlost.

Nieuwsgierig hoe dat is? Op deze avond leggen wij u uit wat Nul op de Meter is en wat daar allemaal bij komt kijken. U hoeft niet bang te zijn voor lange verhalen over ingewikkelde technieken. We laten voorbeelden zien, vertellen kort iets over de maatregelen en geven advies over hoe u dit kunt financieren. Milko van Wegberg, bewoner van de Buitenpepers, komt ook. Hij heeft al veel ervaring opgedaan, met zijn eigen woning en in advisering aan andere bewoners Deze ervaring deelt hij graag met u.

We hopen je te mogen verwelkomen op 20 april om 19:30 uur in Café-Zaal Schutterswelvaren, Ketsheuvel 7 in ’s-Hertogenbosch. Als u ons laat weten of je bij de bijeenkomst bent dan sturen we je alvast het inspiratieboekje over Nul op de Meter toe. Je kunt je aanmelden op de site.

Datum: woensdag 20 april 2016
Tijdstip: 19:30 uur
Locatie: Café-Zaal Schutterswelvaren, Ketsheuvel 7, Den Bosch

Geef een antwoord