2019 Wine&Dine

Voor de vierde keer staat er een Wine en Dine avond voor wijkbewoners van de Buitenpepers  gepland namelijk op 9 november 2019.

Evenals voorgaande jaren beogen we met dit “hapje drankje” evenement onze wijkbewoners een gezellige verbindende avond te bezorgen. Dit vraagt achter de coulissen om een pittig stukje organisatie. Uw zult begrijpen dat wij uw medewerking daarbij nodig hebben.

Om de planning te kunnen starten is het vooral van groot belang dat er zich tijdig voldoende deelnemers, waaronder vooral ook koks zich aanmelden, want zonder koks kan Wine en Dine niet gerealiseerd worden. 

Wij beloven u dat het voor u als kok een fantastische uitdaging zal zijn, welke met uw eigen toegepaste kookcreativiteit veel voldoening zal geven. Doelstelling hierbij is: ongedwongenheid en een prettige sfeer creëren, zonder culinaire hoogstandjes.

Dit jaar hebben wij ervoor gekozen de koks tegemoet te komen met een reductie op de inschrijvingskosten. Hun bijdrage zal € 12,50 zijn, de gasten betalen € 15,00 .

Wij rekenen dus op veel inschrijvingen van zowel koks als gasten, om deze 4e editie wederom tot een geslaagde avond voor alle deelnemers te maken. Zeg het voort, belangrijk om de aanmeldingen op peil te houden, of liefst tot het maximale aantal te vergroten.

TIP DAARBIJ IS WEL: AARZEL NIET EN SCHRIJF U NU AL IN, WANT VOL IS VOL

Inschrijven kan via het aanmeldingsformulier via de onderstaande link.

https://inschrijven.nl/form/2019110950941-nl

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij het graag.

Alvast bedankt voor de belangstelling en op naar weer een geslaagde editie.

Het Wine en Dine comité

Kim, Carla, Siegfried, Philip, Jeroen,